Elin Rowinge!

Kategori: Allmänt

Hästbyte

Gårdagens ridtur blev en liten runda i skogen. Pjakkur har inte haft så mycket energi och framåtbjudning på ett tag så det var verkligen jättehärligt. Det slutade med lite lösgörande övningar på grusplanen då jag och mamma valde att byta häst ett litet tag. Det är verkligen jättestor skillnad på hästarna och när vi var klara var det jättekul att höra hur mycket mamma tyckte att min lilla häst har utvecklats.

En hästig helg

Jag har haft en härlig känsla i hela kroppen under helgen, Pjakkur har haft mer framåtbjudning, vilket han verkligen behövde. Jag behövde också få uppleva det. Han har haft en period då han inte alls har velat som jag vill, men jag tror att vi är på väg i rätt riktning. Det är troligtvis tack vara den så kallade busridningen. Vi har tänkt mer på att det ska gå snabbt än att det ska vara snyggt.

På fredagen blev det en tur med mamma i skogen och på lördagen kom Julia och red med mig. Riktigt mysigt.

 

Då och nu

Under senaste året har vi utvecklats enormt jag och Pjakkur, vi har åstakommit mycket mer än vad jag hade förväntat mig. Ibland får jag ett stort leende på läpparna bara jag tänker på det. 

Lag-Sm har varit våra höjdpunkter där finns inget annat att säga. 

 

Back on Track

Hej, det var ett tag sedan!

Under våren och sommaren tappade jag lusten helt att uppdatera. Så därmed beslutade jag att bara strunta fulständigt i bloggen ett tag. Det blev för mycket med skola, hästar och träning inför Lag-sm. 

Men nu, nu är jag tillbaka. 

Jag har tänkt att uppdatera så ofta som möjligt. Så det hoppas jag att jag kan hålla fast vid. 

Många kramar

En bild sedan senaste tävling tagen av Julia Altin

 

 

Trött häst och blågul rosett

Idag var vi i farten igen, uppe tidigt och i säng sent. Idag var det Gandurs 2 årsjubeleum och lag sm kval som gällde för mig och Pjakkur.

Vi har gjort sådanna framsteg tillsammans och med oss hem idag hade vi en blågul rosett. Det vill säga en förstaplats. Det är vår första någonsin. både enskilt och tillsammans så det kändes stort. Jag sitter nämligen fortfarande med ett stort leende på läpparna och fjärilar i magen. 

Jag tävlade grenarna T7 vilket är en lätt töltgren och flagglopp som är en gren där man ska förflytta flaggor mellan tunnor som står uppradade, men man ska inte tro att det är så enkelt som det låter det ska nämligen gå så snabbt som möjligt. Något som jag verkligen har fått blodad tand för.

 

Det var tillsammans med en trött häst och trött mamma som jag återvände hem med mina rosetter. 

 

Nya shorts

Vilket underbart väder!

24+ och en hel del sol.

Efter skolan idag så gick jag, Louise och Hanna ner till stan. framförallt för att vi var i en shortskris och behövde nya shorts. Jag köpte ett par mörkt gröna och ett par ljusa. 

Välldigt mysigt hade vi

kram

 

Bara positiva tankar efter dagen!

Godkväll på er!

Först måste jag bara få påpeka hur bara min dag har varit. Man har ju nästan alltid (mer eller mindre) någonting som man inte är sådär jätteglad över. I alla fall brukar jag ha det på vanliga vardagar.Brukar ni det?

Detta beror troligtvis på att min dag inte har varit särskilt krävande. Och dessutom var jag på bra humör redan när jag vaknade. Och ännu en faktor i detta VÄDRET!! det har varit varmt hela dagen. Inte så mycket sol men jag menar vem blir inte glad av att inte frysa om dagarna. 

När jag kom hem tidigare idag så tror jag minsan att jag felprioriterade lite med mina läxor och pluggandet inför olika prov. Men allt annat blir SÅ mycket intressantare när man behöver plugga. Men efter att jag hade ätit så släpade jag ut mig  själv och hunden på en powerwalk. Mycket mysigt om du frågar mig. 

Just nu sitter jag och pluggar inför kommande prov. Ni får ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon.