Elin Rowinge!

Från helgen

Här är de bilder som jag tog under helgen. Det blev bra placeringar och jättebra poäng i de olika grenarna under söndagen.

Lördagen gick jättebra och det var som vanligt jätte, jätte trevligt med god mat och överflöd av bakverk. Precis som det brukar vara. 

Söndagen gick också hur bra som helst. Det började med en jättespontan efteranmälning till en gren som heter samli. Det är som en hinderbana man ska rida så snabbt som möjligt. Där slutade vi på en 4:e plats och fick en röd liten rossett. Därefter var det töltgrenen T8 direkt och det blev en delad 3:e plats och slutligen i fyrgången,V5, gick det hur bra som helst och jag slutade på en delad 2:a plats med poängen 5,6. Så höga poäng har jag aldrig ridit på innan så det var en riktigt kul tävling. Såklart. 

Det var också den första tävlingen då det bara var jag och pappa som åkte så ett stort tack till honom 

 

Vad passar bättre?

Ja, vad passar egentligen bättre än en ''hästskokaka'' med äpple till kursen imorgon? 

Imorgon ska jag åka på kurs under dagen. Vi ska träna för Max Olausson, det är vi ett gäng somgör med jämna mellanrum och det är verkligen jättekul.

 

Hästbyte

Gårdagens ridtur blev en liten runda i skogen. Pjakkur har inte haft så mycket energi och framåtbjudning på ett tag så det var verkligen jättehärligt. Det slutade med lite lösgörande övningar på grusplanen då jag och mamma valde att byta häst ett litet tag. Det är verkligen jättestor skillnad på hästarna och när vi var klara var det jättekul att höra hur mycket mamma tyckte att min lilla häst har utvecklats.

En hästig helg

Jag har haft en härlig känsla i hela kroppen under helgen, Pjakkur har haft mer framåtbjudning, vilket han verkligen behövde. Jag behövde också få uppleva det. Han har haft en period då han inte alls har velat som jag vill, men jag tror att vi är på väg i rätt riktning. Det är troligtvis tack vara den så kallade busridningen. Vi har tänkt mer på att det ska gå snabbt än att det ska vara snyggt.

På fredagen blev det en tur med mamma i skogen och på lördagen kom Julia och red med mig. Riktigt mysigt.

 

Då och nu

Under senaste året har vi utvecklats enormt jag och Pjakkur, vi har åstakommit mycket mer än vad jag hade förväntat mig. Ibland får jag ett stort leende på läpparna bara jag tänker på det. 

Lag-Sm har varit våra höjdpunkter där finns inget annat att säga. 

 

Back on Track

Hej, det var ett tag sedan!

Under våren och sommaren tappade jag lusten helt att uppdatera. Så därmed beslutade jag att bara strunta fulständigt i bloggen ett tag. Det blev för mycket med skola, hästar och träning inför Lag-sm. 

Men nu, nu är jag tillbaka. 

Jag har tänkt att uppdatera så ofta som möjligt. Så det hoppas jag att jag kan hålla fast vid. 

Många kramar

En bild sedan senaste tävling tagen av Julia Altin

 

 

Upp