Elin Rowinge!

Vid frukosten

Godmorgon på er!

Nu sitter jag och äter frukost och klickar runt lite på datorn. Jag har lite tid kvar innan jag ska ta bussen till praon idag. 

Ni får ha en bra dag så uppdaterar jag mer senare. 

 

ANDRA PRAODAGEN

 

God kväll på er!

Det var ett tag sedan. Den här veckan har vi prao och idag var som ni kanske förstod andra dagen.

Jag praoar på en blomsteraffär som jag alltid har tyckt om att gå in i. Dom har så fina saker där. Igår (första dagen) fick jag prova på lite allt möjligt. Stå i kassan, binda tulpaner, plantera om blommor och plantera nya blommor. Jag fick göra söta ''goodibags'' också. Det var verkligen lika mysigt att vara där som jag hade trott. Dessutom väldigt trevlig personal. 

Idag fick jag och tjejen som ''tar hand om mig'' för det mesta packa upp, ställa ut och prismärka nya varor. Men det var kul även det. 

Under kvällen åt vi vofflor här hemma eftersom det är voffeldagen. Och nu ska jag nog ta å lägga mig så att jag orkar med morgondagen också.

Kram på er!

 

FRÅN ONSDAGEN

I Onsdags så filmade jag, Lollo, Michelle och Josefine ett skolprojekt efter skolan. Här är några va bilderna sedan dess. 

 

Idag efter skolan ska jag hem och bara ta det lungt. Kolla på film och fika lite tror jag. Det kommer troligtvis mer uppdatering under eftermiddagen så vi hörs då. 

Kram Kram

Mot Helsingborg!

Nu sitter jag med lurar i öronen på väg in till Helsingborg. Nu blir det till att göra nya snygga naglar. Senare ikväll blir det till att plugga allt jag kan inför provet imorgon. För visst är det kul att få tillbaka ett prov med bra resultat? Jag bloggar mer senare så får ni se hur naglarna blir. Kramis!!

Upp