Elin Rowinge!

Nya shorts

Vilket underbart väder!

24+ och en hel del sol.

Efter skolan idag så gick jag, Louise och Hanna ner till stan. framförallt för att vi var i en shortskris och behövde nya shorts. Jag köpte ett par mörkt gröna och ett par ljusa. 

Välldigt mysigt hade vi

kram

 

Bara positiva tankar efter dagen!

Godkväll på er!

Först måste jag bara få påpeka hur bara min dag har varit. Man har ju nästan alltid (mer eller mindre) någonting som man inte är sådär jätteglad över. I alla fall brukar jag ha det på vanliga vardagar.Brukar ni det?

Detta beror troligtvis på att min dag inte har varit särskilt krävande. Och dessutom var jag på bra humör redan när jag vaknade. Och ännu en faktor i detta VÄDRET!! det har varit varmt hela dagen. Inte så mycket sol men jag menar vem blir inte glad av att inte frysa om dagarna. 

När jag kom hem tidigare idag så tror jag minsan att jag felprioriterade lite med mina läxor och pluggandet inför olika prov. Men allt annat blir SÅ mycket intressantare när man behöver plugga. Men efter att jag hade ätit så släpade jag ut mig  själv och hunden på en powerwalk. Mycket mysigt om du frågar mig. 

Just nu sitter jag och pluggar inför kommande prov. Ni får ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon.

Att man kan älska en sten så mycket

Att älska en sten, ja visst låter det konstigt. Men det är helt sant. Jag fick den av Julia i konfirmationspressent. 

Och jag kan berätta att jag fick små tårar i ögonen. så otroligt vacker är den. Nu står den och pryden en hylla hemma i mitt rum.

 

Upp