Elin Rowinge!

♡ Lunchat med Sara ♡

Hallå alla!

Morgonen gick ut på att sova hyfsat länge sen äta frukost. Därefter skulle jag av nån andledning prova att baka en så kallad ''Mugcake'' med andra ord en chokladkaka som tillagas i mickron och tar totalt ca 3 minuter. Ja, ni hör ju hur det låter. Den blev inte särskilt lyckad, tyvärr. 

Därefter skulle jag möta Sara inne i stan. Men såklart missade jag bussen och det tog ännu längre tid innan jag fick lunch. Jag som tyckte att jag låg bra till tidsmässigt. Men äntligen inne valde vi att äta på en Thairesturang. Det kallades för buffé och visst det var en buffé men ärligt talat så har jag varit på bättre ställen i mitt liv. Däremot var det vissa saker som faktiskt var goda. Det var ju tur det. Men min dag har varit toppenmysig. Det var så himla kul, trevligt och mysigt att träffa Sara. 

Imorgon ska jag möta Julia inne i stan och så ska hon följa med mig och fixa naglarna. Det kommer dessutom bli en mysig fika och såklart massor med prat. Haha ja det kommer bli en riktig toppendag. 

Ha en mysig kväll så ska jag se om jag hinner med ett inlägg till idag. Ha det gött! 

★ 4 SENASTE BILDERNA ★

HEJSAN SVEJSAN!

Nu har vi precis kommit hem efter att ha sätt filmen '' Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann ''. Det var verkligen en riktigt rolig film som jag rekomenderar er att sen någon gång i livet. Riktigt härlig var den. 

Igår kväll blev jag sjutsad till Jessica för att ha en riktigt mysig kväll med henne, Julia & Nellie. Det blev att vi kollade på film, pratade, lagade met, åt Chokladfondue och lite annat gott på det också. Verkligen en toppenkväll. Idag öppnade jag även min julklapp som jag fick av Julia. Det är den söta mössan som jag har på mig på första bilden som gömde sig i paketet. Det kommer troligtvis bättre bilder på den senare. 

Ha en bra kväll så uppdaterar jag senare. Kramisar!