Elin Rowinge!

Vill ha från Hööks

                                                                                 

                                                                                      

Ni kan klicka på bilderna för att komma direkt till sidan.

 

Usch vilken dag det var igår!

Gårdagen började ganska bra, senare sjönk allt och därefter blev den bara bättre och bättre. Men man kan ju inte alltid vara på toppenhumör, eller vad säger ni?

Skolan igår var ju bara botten, hela dagen. Däremot när jag var på utvecklingssamtal på kvällen fick jag bara höra possitiva saker. Åhh så kul det var att höra att det bara går bättre och bättre!

Idag, Torsdag ska jag plugga franska och senare kanske även rida. Jag Längtar oerhört mycket till när det är ljust hela kvällen så att man inte behöver tänka på att det är försent att rida för att det blir mörkt. 

Jag vill desutom säga hur glad jag blir när statistiken bara stiger hela tiden, Ni är verkligen bäst! kram på er!

Här är två bilder sedan i tisdags på konfan då vi fick se hur en präst klär sig inför olika cermonier.

♡ this is what my day will be like ♡

Godmorgon fina ni!

Skolan pågår till halv fyra och efter det ska jag & Louise följa med Hanna hem. Eftersom vi ska på något såkllat psalm ös i kyrkan med konfan kl halv 7.

Vi kommer att gå lösa i köket och försöka göra pizza... får väll hoppas att vi inte river hela köket, det hade nog inte blivit så bra.

 det kommer troligtvis komma en himla massa bider efter det. 

Jag updaterar mer senare, Kram 

 

 

★ Mysig snötur ★

Godkväll på er!

Idag kom Julia hit så vi åkte upp till stallet för att rida. Det första som händer är att mamma inser att min häst har tappat en sko. Då är det tur att man har gammelman som reserv.

Oj! Vad han blev glad över att få följa med på en snöig tur i skogen. Jättemysigt var det.

Nu har vi gäster så det blir nog inte mer update ikväll tror jag. 

Ha det mys, Kramis 

♡ Mys med lite grönt te och film ♡

Nu har jag klarat av veckans sista skoldag och ännu en dag mår jag toppen. Sklodagen har varit riktigt chill och lung på alla möjliga vis. 

Sista lektionen vi hade var hemkunskap och jag har nu lärt mig att göra crêps. Vilket faktiskt var ett av det godaste jag ätit senaste tiden.

En variant på pannkakor som ni troligtvis vet. 

Just nu sitter jag och dricker grönt te samtidigt som jag försöker välja vilken film jag ska se ikväll. Har ni några förslag på bra filmer?

Uppdaterar senare, kramis 

Min kväll

God kväll på er!

Hur har er dag varit? Min dag har faktisk varit väldigt bra, inte en ända sådan där seg och tradig känsla idag. Allt har varit kul... förutom den så kallade snöstormen. Jag vet inte riktigt om jag kallar det snöstorm, ännu, Jag menar det blåser ganska mycket och snöar men jag vet inte. Man kan fortfarande gå ut iallafall. Jag var precis med mamma uppe i stallet och gav hästarna mat och just nu sitter jag och kollar på gårdagens avsnitt av Paradise Hotel. Ska göra lite franska sen vilket inte riktigt är normalt att jag är ute i god tid. Men nytt år och då ska jag bli bättre på att ta hand om mina skolarbeten och läxor. 

Dessutom är jag så himla glad just nu, har precis kollat min statistik och den blir bara bättre och bättre. Tack alla ni, ni är underbara!

 

STORT GRATTIS TILL DIG PAPPA!

Idag fyller min älskade pappa år så ett stort grattis till honom. Han är verkligen bäst! Jag kan inget annat än att älska honom. Han finns alltid där. Så grattis igen älskade pappa!