Elin Rowinge!

vad är värre än att plugga till ett prov? plugga till flera prov...

Med ett internet som inte riktigt vill som jag så ska vi se om jag lyckas publicera ett inlägg i alla fall. 

Okej, idag är det måndag och vi alla vet att måndagar är rätt hemska. Eller vad säger ni? för trots det så har min dag varit hyfsat chill. I alla fall så länge jag befann mig i skolan... För så fort jag kommer hem så är det plugg för hela slanten som står på schemat. Vi har nämligen 3 prov den här veckan. Franska, so & no. Vi får egentligen inte ens ha mer än två prov samma vecka men ärligt, vilken lärare tror ni vill vara den som är trevlig nog att flytta fram sitt prov? JO INGEN SÅ KLART! en av våra lärare är dessutom ledig men har ändå gett oss ett prov. but I'm guessing we will have to do it anyway. lite surt.

 

Åter till lite positiva saker. DET ÄR SNART LOV JU!!!

Vem blir inte glad för det? dessutom har min älskade mamma anmält oss till en heldags kurs för Kristine Barner, om ni nu råkar veta vem hon är. I alla fall är det den tränaren som jag har tränat för ett tag nu. Och sist men inte minst... tävlings säsongen börjar snart för min del. Det är nog ändå ett av det jag längtar mest till just nu. 

 

Nu får ni ha det bäst under tiden som jag återgår till pluggandet. Kärlek till er mina vänner!

 

 

Och med tanke på vilken ENORM bildbrist jag har just nu så fick det bli tre bilder från we heart it. För hur kul är det med inlägg utan bilder.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas