Elin Rowinge!

SPRING IS COMING!

 

ÄNTLIGEN ÄR VÅREN PÅ VÄG! 

Är det inte superhärligt? Jag ska nog göra som Ronja Rövardotter och skrika ett riktigt vårskrik. Nä skoja, men oj vad jag känner att det bara kryllar i hela kroppen av vårkänslor.

Hej, det var ett tag sedan...

Ja, det var ju ett tag sedan jag uppdaterade senast. Det är för att jag helt rakt sagt inte haft ett skit att skriva om. Det kanske låter dumt men det är ju roligare med bra och välarbetade inlägg än lite halvbra som bara handlar om att '' idag har jag varit i skolan. Det var tråkigt.'' till exempel. Därför ska jag från och med nu lägga ner ännu mera tid i mina inlägg. Vad säger ni om det?

Nu har alltså halva sportlovet gått och hittintills har jag hunnit med följande: 

MÅNDAG: Jag sov länge och sen red jag. 

TISADAG: Vi var och badade på badhuset i halmstad... detta resulterade i en jäkla massa blåmärken och även träningsvärk. 

ONSDAG: En  hel dag framför datorn då jag kollade på film och sådant. + En promenad med hunden, Pappa och lillebror mitt på dagen. MYSPYS DAG.

TORSDAG: Jag har hitintills bara hunnit stiga upp ur sängen. 

Ja det var alltså vad jag har gjort under lovet.

På lördag blir det dock litte extra kul eftersom jag och mamma ska på heldagskurs hos Kristine. Det var ett tag sedan jag tränade på riktigt. För instruktör alltså. 

Ha det bäst så uppdaterar jag senare. 

50% på Nelly.com

Jag tänkte tipsa er om att Nelly.com just nu har 50% på massor med snygga toppar.

 

Ni kan komma direkt till sidan HÄR eller på länken ovanför.

Skynda in och handla, gäller nämligen bara till den 16/2 kl 13.00

 

vad är värre än att plugga till ett prov? plugga till flera prov...

Med ett internet som inte riktigt vill som jag så ska vi se om jag lyckas publicera ett inlägg i alla fall. 

Okej, idag är det måndag och vi alla vet att måndagar är rätt hemska. Eller vad säger ni? för trots det så har min dag varit hyfsat chill. I alla fall så länge jag befann mig i skolan... För så fort jag kommer hem så är det plugg för hela slanten som står på schemat. Vi har nämligen 3 prov den här veckan. Franska, so & no. Vi får egentligen inte ens ha mer än två prov samma vecka men ärligt, vilken lärare tror ni vill vara den som är trevlig nog att flytta fram sitt prov? JO INGEN SÅ KLART! en av våra lärare är dessutom ledig men har ändå gett oss ett prov. but I'm guessing we will have to do it anyway. lite surt.

 

Åter till lite positiva saker. DET ÄR SNART LOV JU!!!

Vem blir inte glad för det? dessutom har min älskade mamma anmält oss till en heldags kurs för Kristine Barner, om ni nu råkar veta vem hon är. I alla fall är det den tränaren som jag har tränat för ett tag nu. Och sist men inte minst... tävlings säsongen börjar snart för min del. Det är nog ändå ett av det jag längtar mest till just nu. 

 

Nu får ni ha det bäst under tiden som jag återgår till pluggandet. Kärlek till er mina vänner!

 

 

Och med tanke på vilken ENORM bildbrist jag har just nu så fick det bli tre bilder från we heart it. För hur kul är det med inlägg utan bilder.

Jack Daniels

Här är tröjan jag köpte idag. Jag minns inte var jag köpte den men den kostade 150 danska kr iallafall.

København

Godkväll på er!

Idag åkte vi med skolan till Köpenhamn för att gå på Glyptoteket. Vi skulle kolla på grekiska gudar, romerska kjejsare & sist men inte minst egyptiska föremål och mumier. Inte en ända mumie såg jag...

Det var väll mest intressant att föremålen faktisk är fynd och '' äkta vara ''. Vi fick en  gruppupgift att göra vilket inte gick så lätt då vi i vår grupp mer eller mindre sprang runt som vildaa höns och kollade. Därefter gick vi till Ströget där vi fick ca en och en halv timme på oss. Vi hann gå in i några butiker och så han vi äta. Vi åt på Donken och när vi skulle gå upp till bordet där vi skulle sitta så lyckades jag dyka i trappan då jag inte riktigt vet vad jag gjorde men jag lyckades falla ca 4 steg upp och alla, exakt alla skrattade åt mig. Men vad sak jag säga, jag kanske gjorde deras dag en hel del roligare. Snart var det dax att åka tillbaka hem och jag hoppade av i Helsingborg tillsammans med Louise för att jag skulle göra om mina naglar. 

Under vistelsen Köpenhamn så köpte jag mat, lite godis och en tröja. 

Roligast av skoladagen var nog ändå på tåget på väg till Köpenhamn.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, kram 

                             

♕Taggar inför Köpenhamn imorgon♕

Nu sitter jag här framför datorn och pluggar. Jag har hela TRE prov nästa vecka som jag har lovat mig själv att jag SKA prestera bra på. 

Imorgon åker vi på skolresa till köpenhamn. Det är nog ett av det grymmaste jag har varit med om i skolan... Vi får nämligen gå några timmar på ströget också. Jag har dock inte packat min väska men allt ät fixat, Det är bara kaffet som ska fixas imorgon bitti. Självklart blir det MASSOR med bilder men ingen uppdatering under dagen eftersom vi är utomlands. 

Snart ska jag duscha och sn ska jag kolla på ph innan jag somnar. 

Ha det bäst, Kramisar!

 

 

Upp