Elin Rowinge!

YOGIBOOST

Tja! Idag gjorde jag mitt livs första besök på yogiboost. Det var nog något av det godaste jag har ätit. Och med alla dessa tillbehör?! hur kan man inte gilla det då?.

Ialla fall så var det jättegott. Så ett tips till er som inte har varit där är att gå dit. Så värt det.

Myskväll

'' Gud ge mig sinnesro, att acceptera det jag inte kan förändra

mod att förändra det jag kan 

och förstånd att inse skillnaden.''

 

Det är den enda bönen som jag faktiskt lyckats lära mig utantill under de här månaderna på konfirmationen. Självklart har jag lärt mig andra saker också men när jag satt och funderade så kändes det som att jag inte hade lärt mig mycket mer utantill. Numera handlar det tydligen mer om att förstå än att kunna. Och på lördag är det slut, mina tisdagseftermiddagar kommer bli väldigt tomma. 

I alla fall, imorgon ska vi iväg med skolan och bada... usch och fy säger jag bara. Inte exakt vad jag vill. 

Men nu ska jag ta och duscha och sedan ska jag säga godnatt till världe. Så sov gott mina hjärtan,kramis

 

Lag-SM träning

Tjohoo!

I morgon blir det till att gå upp tidigt. Vi ska nämligen iväg på en Heldags träning med Laget inför Lag-sm.

Idag har varit en riktig mysig dag. Jag fick sova ut på morgonen och sedan skämde jag bort mig själv med amerikanska pannkakor till frukost.vi fyratiden mötte jag upp pappa inne i stan för att gå till optikern. Jag behöver nämligen nya glasögon. Så nya glasögon blev det och även linser. Kan man tänka sig, jag ska få linser. Så just nu är jag lycklig som få. En bikini blev det också eftersom vi ska bada med skolan. Efter det så lyckades jag få med mig pappa så att vi fikade på espresso house, dock var han inte särskilt svårövertalad. så det var mysigt. Hoppas att ni också har haft en bra dag. Nu ska jag ta och göra mig i årding för att sova. 

Så kram och godnatt på er!

Det fick bli en bild på min lilla långa häst tillsammans med mig och Julia. 

tisdag 8 april

Godkväll på er!

Just nu sitter jag och myser i soffan.  

Vi var på en föreläsning med skolan idag. Faktiskt intressant om du frågar mig. Den handlade om energidryckers för och nackdelar och lika så om snus och alkohol. Den första föreläsaren hade varit med om en olycka så vi fick se en film om det istället. Den andra föreläsaren som pratade hade ett grymt härligt sätt att föreläsa på. Det var inget som hette att '' man ska inte göra si eller så'' utan hon ville bara få oss att tänka efter och ta ställning till snus och alkohol. Som sagt var det en väldigt intressant föreläsning/ pressentation eller vad man ska kalla det. Så om ni någon gång får chansen att lyssna på henne så tycker jag att ni ska göra det, helt klart!

Nu tänkte jag dessutom visa lite bilder sedan konfalägret som jag var på i helgen. Det var mycket vandring vilket inte var det roligaste men det var lite häftigt att kolla på Nimis. Nimis är olika gångar, trappor och torn som är byggda av endast trä. Och lite spik förstås. 

 

 

 

Bilder sedan i helgen

Hej!

i helgen har jag varit med konfirmationen på ett ställe som hette Gårdskampen. Eftersom vi var så himla duktiga...  (vi 8 tjejer som var där) vann vi. 

Detta fick vi fira med Champang.

 

 

På dagen efter, det vill säga söndagen, var jag och tävlade på Islandhästensdag. Jag är välldigt nöjd med hur min lilla häst presterade. Han var så duktig. 

Jag kom bland de tio bästa och när vi gjorde våran lilla show tillsammans med Jenny och Towe så var han också jätteduktig. Det är sådanna stunder som gör att man tror på sig själv och hästen.

och oavsätt om jag kom hem med en rosett eller inte så var det väldigt roligt. 

 

 

Kram på er!

Upp