Elin Rowinge!

En mysig start på ett mysigt höstlov

Ja rubriken stämmer. Starten har varit riktigt mysig. Jag fick sova länge och sedan blev det en mysig ridtur. Därefter åkte jag och mamma till Båstad för att kolla på en utförsäljning av hästprylar. Det var nog mest ponnysaker men vi hittade vars en grimma. På vägen hem mötte vi gänget från kvarnbackas islandshästar som var ute på en ev de sista drömritterna för i år. Vi stannade och pratade ett tag eftersom jag ska praoa där veckan efter höstlovet. Kan ni förstå hur mysigt det kommer bli. Där kommer jag få låna en häst som jag kan rida under kvällarna och under dagarna blir det nog mest jobb. Nu har även Vera (en jättesöt hund som vi ska passa tills imorgon kommit) så vi ska se vad vi gör vidare idag. Det jag vet är att jag ska gå med mamma ut senare ikväll och springa en runda. 

I tosdags fick mamma hämta mig från skolan vid lunchtid eftersom jag verkligen mådde skit rent ut sagt. Som tur var så va det inget långvarit utan jag mådde bra redan på kvällen och kunde därför gå till skolan redan dagen efter. Dock missade jag tacosen som var till lunch i skolan på tosdagen Rynkar på näsan.

Igår kom jag hem och gick en mysig promenad med hunden och sedan stack jag och mamma upp till stallet och red. Det blev en barbacka tur den kvällen. 

Nu får ni ha det bra, Kram!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas