Elin Rowinge!

Oj vad det blåser!

Godkväll

Då var första riktiga dagen på höstlovet avklarad och  nu sitter jag här och myser med mormor som vi hämtade på tågstationen i Lund tidigare idag. Med henne kom också ett par jättesöta stickade sockor i alla möjliga färger som hon hade stickat till mig. Tack världens bästa mormor. Det värmer gott en sån här blåsig kväll nu när stormen Simone är här. 

Imorgon åker jag med min konfagrupp till Helsngborg och spelar laserdom, äter mat och eventuellt går på bio. Gud vad det ska bli kulGlad. Vad har ni för planer inför morgondagen och resten utav höstlovet? ska ni göra något kul?

Kram och sov gott om ni kan i blåsten!

En mysig start på ett mysigt höstlov

Ja rubriken stämmer. Starten har varit riktigt mysig. Jag fick sova länge och sedan blev det en mysig ridtur. Därefter åkte jag och mamma till Båstad för att kolla på en utförsäljning av hästprylar. Det var nog mest ponnysaker men vi hittade vars en grimma. På vägen hem mötte vi gänget från kvarnbackas islandshästar som var ute på en ev de sista drömritterna för i år. Vi stannade och pratade ett tag eftersom jag ska praoa där veckan efter höstlovet. Kan ni förstå hur mysigt det kommer bli. Där kommer jag få låna en häst som jag kan rida under kvällarna och under dagarna blir det nog mest jobb. Nu har även Vera (en jättesöt hund som vi ska passa tills imorgon kommit) så vi ska se vad vi gör vidare idag. Det jag vet är att jag ska gå med mamma ut senare ikväll och springa en runda. 

I tosdags fick mamma hämta mig från skolan vid lunchtid eftersom jag verkligen mådde skit rent ut sagt. Som tur var så va det inget långvarit utan jag mådde bra redan på kvällen och kunde därför gå till skolan redan dagen efter. Dock missade jag tacosen som var till lunch i skolan på tosdagen Rynkar på näsan.

Igår kom jag hem och gick en mysig promenad med hunden och sedan stack jag och mamma upp till stallet och red. Det blev en barbacka tur den kvällen. 

Nu får ni ha det bra, Kram!

Lyckan att börja sent

Godmorgon! Det blev inget bloggande som två senaste dagarna. Igår var jag på möte angående IHD 2014 då vi ska göra ett jättekul mellannummer troligtvis. Idag börjar jag dessutom 10 i nio så det är rätt så skönt. Därefter drar vi till järnvägsmuseet under NO lektionen, varför vet jag inte riktigt men men de blir kanske kul. Höra sen!

När kvällen närmar sig

Ååå vilken himla mysig dag det har varit idag! Trots att det har regnat hela dagen. Dessutom kändes det som att det gick bra på engelska provet idag. Ni vet de som jag inte riktigt pluggade till när jag skulle, haha. I skolan idag under tekniken så var det någon liten busig unge som satt igån brandlarmet vilket ledde till att vi fick stå ute i regnet utan jacka i ca 20 min.  Nu på eftermiddagen har jag och mamma varit uppe i stallet och ridigt, det blev en mysig tur upp i skogen som sedan följdes av lite träning på volten. Efter det så blev det mat från pizzerian. Inte jättenyttigt men däremot väldigt gott. Vi får hoppas på att er dag också har varit bra, Kram! Glad

Eftersom jag inte har varit ute och fotat på ett tag så fick det bli en bild sedan Km:et. 

Ibland behöver man bara en riktig slappedag

Hej!

Idag har bara varit en riktig slappedag, verkligen. Nu blir dt däremot till att ta nya tag och plugga inför engelskaprovet som jag har imorgon. oops! jag kanske skulle ha pluggat mera? haha. 

Fundrar dessutom på att siticka ut på en powerwalk innan middagen. Det skulle vara himla skönt med tanke på att jag bara har suttit inne idag. 

ha en fortsat trevlig kväll allihopa!

Mitt absolut första inlägg här

Hej!

Jag har precis skapat den här bloggen då jag var lite nyfiken på hur det var att blogga på forme. Nu är det bara till att hoppas på det bästa. Tidigare har jag bloggat på devote men det var inte riktigt min nivå på teknink. Jag hade lite problem med att få allt bra. Här kommer ni att få följa mig i min vardag som för det mesta består av skola och mina älskade islandshästar. Det kommer även till att komma outfitbilder och annat mysigt. Kram på er så länge!

                                                      

Upp