Elin Rowinge!

ÄNTLIGEN FREDAG

Freeeedag! så skönt att det är helg nu. 

Idag ska jag troligtvis passa lilla Vilma och lika så imorgon eftersom mamma, pappa och Helen ska bygga uppe i stallet. Sen ska jag troligtvis även rida så att min lilla prins får komma ut och röra på sig. 

Men jag får uppdatera mer senare, Kram!

Torsdag morgon!

Som ni nog alla vet så är det torsdag idag vilket betyder att jag kommer till att ha so, no, idrott och profilval. Ärligt så älskar jag verkligen mitt profilval just nu, jag har rita, måla, foto. Ett väldigt estetiskt val som passar mig som handen i handsken. Jag har nämligen altid varit intresserad av att skapa saker ex. designa, rita och måla. 

Efter skolan ska jag hem, plugga och se om vi hinner rida lite innan det blir kolmörkt ute. Vad ska ni göra idag? ska ni göra något intressant?

Ha det gött!Flört

Rufsigt hår och fransfärgning

Som rubriken lyder, alldeles strax ska jag färga mina ögonfransar. Detta gör jag eftersom jag normalt sätt har väldigt ljusa fransar.

Det kommer före och efterbild senare.

Tills dess, ha en vidare bra kväll!

Ny dag och nya starka tag

Ny dag och nya starka tag, ja så lyder rubriken idag. Jag har precis haft först matte och sedan idrott med ett styrka/konditionsprogram som jag själv har planerat. Det var välldigt kul då jag hade chansen att träna på sånt som hjälper mig inom ridningen. 

Såg ni fotbollen igår? det gjorde jag konstiogt nog, haha jag är inte precis den person som älskar fotboll. Men det var kul. Lite synd att vi inte vann men men, man kan inte alltid vinna. 

HA EN BRA DAG!

jag uppdaterar senare

oj, vad jag längtar tillbaka till sommaren!

Dagen, om det nu är en kul rubrik...

Just nu sitter jag och tränar inför mitt svenska läxförhör som vi ska ha på fredag, det handlar om gramatik. Inte min starka sida precis men det känns ändå bra. Efter den här lektionen har vi engelska och därefter gå vi ner till konfan. Får se vad som händer där idag. 

Förhoppningsvis kommer även ett paket som jag har beställt den här veckan, Ni får se vad det är när de har kommit. Hemlis Hemlis Flört

Ni får ha en bra dag! 

Uppdaterar mer senare idag eller ikväll.

måndag 18 november

Just nu sitter jag med ett internett som är hur segt som helst och ska försöka skriva en analys på Claude Monet, Gissa hur det går med ett internett som detta...

Idag kommer inte att bli en särskilt intressant dag eftersom min eftermiddag störstadels kommer att bestå av plugg i svenska och franska. Däremot ska jag se om jag hinner rida idag, Det skulle behövas. Förra träningen för Kristine gick så sjukt bra och det är vid sådanna tillfällen man inser vilken otroligt underbar häst man har. 

Ha det!!!

Perfekta '' göra själv '' julklappen!

Idag när jag var på väla tillsammans med Sara för att handla julklappar berättade hon att hennes kompisar skulle få en hemmagjord body scrub i julklapp. Åååå vad det lät mysigt. Därför provade jag snabbt att göra en när jag kom hem och det var faktiskt riktigt enkelt och mysigt. Därav iden att gör hemmagjorda body scrubar i julklapp. Vad tycker ni om den iden?

Här kommer de receptet som jag använde:

4 msk salt, socker eller farinsocker

2 msk olja av något slag. Ex. olivolja eller solrosolja

ev. doftarom ( jag hade i pepparmintarom )

färga sedan i den färg som du vill ha.

Här ovan ser ni mitt reultat.

tänk på att:

* socker scrubar rekomenderas att användas på torr hud, annars smälter sockret

* salt scrubar rekomenderas att användas på blöt hud för att de skall rivas mindre

* salt scrubar svider om de hamnar på sårig hud eller liknande.

hoppas ni gillar det!

Godmorgon

Godmorgon allihopa! 

Idag ska jag möta klassen inne i stan kl 08.45 för att vi ska se på skolbio. Filmen heter en oväntad vännskap, Någon som har sätt den? var den bra?

Så eftersom vi är på bion missar vi både so:n och svenska lektionen vilket betyder att när vi kommer tillbaka till skolan har vi endast lunch och sedan syslöjd. Det kallar jag en chill fredag, haha. 

Nu får vi bara hoppas att det är en bra film och att det blir en bra dag.

kram på er!!!