Elin Rowinge!

NU BÄR DET AV MOT JULBORD

Hej på er! Nu sitter hela familjen i bilen på väg mot tunneberga julbord där vi ska möta bland annat Julias familj. Resten av dagen har framför allt gått åt till att plugga. Därför har jag inte bloggat tidigare idag. Jag ska försöka ta lite bilder ikväll så får ni se imorgon eller senare ikväll. Kram på er, ha en trevlig kväll!

NY HEADER, VAD TYCKER NI?

Igår bytte jag ut headern som ni kanske har sätt, vad tyckte ni om den?

Jag tyckte att den blev lite mer personlig så jag personligen tycker mer om den än den gamla.

ÄNTLIGEN FREDAG!

Äntligen är det fredag igen! detta betyder för mig mys i soffan, kolla på tv/film och att umgås med familjen. 

Efter skolan idag ska jag hämta Vilma på dagis vilket kommer bli välldigt mysigt, vi ska nog fika gott, mysa och leka lite. 

Dessutom vill jag bara tala om hur glad jag är då bloggen igår hade besöksrekord, så tack så mycket. 

Nu får ni ha det bra!

 

Lyckan när ens lärare inte kommer till lektionen!

Jag vet att det första mina föreldrar kommer säga om att han inte kom är något i stil med ''det var väll inte bra, då lär ni ju er inget''

Men nu sitter vi här, utan lärare ... fy fanken vad skönt! säger jag bara

Efter att vi hade väntat i ca 15-20 minuter kommer en annan lärare och talar om för oss att hela Helsingborg är strömlöst vilket gör att tågen inte kan gå, så tills våran lärare kommer är vi helt utan lärare... slutar detta bra eller sluter det i kaos? det kommer blir kul att se senare haha. 

VARM CHOKLAD OCH LEVANDE LJUS

Himla vad mysigt det blev när jag kom hem från skolan idag. Det blev strömavbrott, vilket jag normalt inte uppskattar, trots detta var det för en gångs skull ganska mysigt. Jag satt och drack varm choklad omringad av levande ljus.

ÄR DET FLER ÄN JAG SOM RÄKNAR DAGAR TILL FÖRSTA DECEMBER?

HALLOOO!

Nu är det inte äns en vecka kvar tills det är första december, kan ni förstå detta? då får man ju öppna första luckan i sin julkalender. Dessutom kommer jag publisera första '' luckan'' i min julkalender här på bloggen, så de hoppas jag blir uppsaktat av er alla. 

Just nu sitter jag med Josefine på al-tiden och chillar, vi slutar om ca 10 minuter så då bär det av hemmåt. Igår fick jag dessutam hem mina uggs så det kommer självklart bilder på dem senate ikväll. 

Ha det grymt så uppdaterar jag när jag kommer hem!

Ny vecka

God eftermiddag underbara ni!

Jag har precis fikat klart och ska sätta mig och plugga franska inför mitt prov som är på tisdag. Vad jag är väldigt glad för är att det är ett lite mindre prov så det är inte lika mycket att lära in, vilket gör att man kan lyckas bättre med de ''lilla'' man ska kunna istället för att behöva komma ihåg jättemycket. Ikväll ska jag dessutom åka iväg med mamma för att få fixa mina naglar, Så mysigt ska det bli. Jag älskar verkligen att få åka iväg och bli ompysslad på så sätt. Gör inte ni det? 

Ha det så bra, Kram!

MIN HELG I BILDER

På lördagen passade jag Vilma, på söndagen var vi först i stallet och eftermiddagen tillbringades med familjen på väla