Elin Rowinge!

Måndagar är rätt chill ändå

Eller vad säger ni?

Mina måndagar är det åtminstånde. Jag har fått veta lite om vilka betyg jag kommer få i dag. Bland annat så har jag höjt mig i bilden vilket jag är välldigt glad över. Jag menar vaem blir liksom inte glad över att ha höjt ett betyg? Jag blir i alla fall det. 

Det är nu sista veckan i skolan för min del vilket är så skönt, inga läxor eller någonting. Eftermiddagarna går därför åt till att läsa bloggar gå promenader och liknade. 

DEt ända jag har kvar är min svenska inlämning imorgon. Krönikor. Jag brukar gilla att skriva texter men krönikor det är inte lätt. Antingen går det jättebra eller så går det käpprätt åt helvette. Oops så bör man kanske inte skriva men det är helt sant. Jag skriver om skönhets ideal vilket funkar rätt bra men ja ska se vad jag kan förbättra imorgn.

Ha nu en trevlig kväll. Hörs imorgon!

Kram

  

Godmorgon!

Hej på er!

Nu taggar vi inför sista dagarna i skolan så får vi jullov sen.

Jullov, kan man tänka sig. Jag som tycker att det bara är ett par veckor sen vi började efter sommarlovet. Idag har vi matte, engelska, bild, teknik och sist musik så ni förstår ju själv att våra måndagar är hyfsat chill. Eller vad tycker ni? 

Jag uppdaterar mer senare idag, Kram på er!

♕ IPHONE 5 S ♕

Godkväll allihopa! 

Idag efter skolan hämtade pappa mig och vi körde till helsingborg för att jag skulle klippa mig. Väl där inne träffade jag Julia vilket var jättemysigt. Hon kommer hit på söndag också så det blir kul. Efter att jag hade klippt mig hade pappa ett ''ärende'' och tog med oss till teliabutiken där vi senare kom ut med vars en ny iphone 5s till alla i famlijen. Verkligen kul, Tack så mycket pappa. Jag valde en vitguldig ,champagne, eller hur det nu stavas. Till den fick jag totalt tre par hörlurar på köpet. Ett par som hör till själva telefonen, ett par vita A-Jay och ett par stora rosa.

 Ha en trevlig kväll. Kram

 

♕ SCHOOL ♕

Hej på er alla!

Just nu sitter jag i skolan och har NO med vikarie. Rätt chill är det. I eftermiddag ska jag börja julstäda hemma och sedan ska jag ställa upp tomtar och sånt på mitt rum. Kommer troligtvis lägga upp lite bilder på hur det blir. Sen imorgon är det ju Lucia så då måste jag vara i skolan till 10 över 8 istället för 10 i 9. lite synd att vi missar vår sovmorgon men vi slipper so:n så det är rätt så chill. 
Jag har föresten haft SO prov precis vilket gick över förväntan eller det kändes så i alla fall. Jag la verkligen ner mycket tid för att plugga till det och det ger resultat. 

Jag uppdaterar mer senare, Kram!!!!

   

Bilder från weheartit 

Idag

Idag har jag som vanligt varit i skolan. Efter skolan köpte jag detta databordsskydd som är på bilden. Fint enligt mig. Nu ska jag sätta mig och plugga inför morgondagens so prov som kommer att handla om industriella revulotionen. Ni får ha det så bra, kram

Har verkligen inte någon inspiration men försöker ändå...

Men tjena, det var ett tag sedan!

Detta beror på att jag har haft så himla dålig inspiration senaste tiden, Verkligen noll inspo. Men ja, igår var det andra advent så nu är det inte långt kvar till jul, eller vad tycker ni? 

idag har jag varit i skloan som vanligt, en ovanligt trevlig och rolig måndag. Jag blev klar med mitt teknikarbete och lyckades bra på musiken så ni förstår ju att min Måndag har varit bra. Vad har ni gjort idag då? gjort något kul? 

Jag ska försöka uppdatera mer senare, Kram!

Julmys med familjen

Nu sitter hela familjen samlad i soffan för att kolla på "ett päron till farsa firar jul" en riktig julklassiker i vår familj. Till detta tänkte jag tipsa om ett jättegott snacks då jag bara har hällt lite frusna hallon i en skol och sedan hällt lite kakao på samt lite kokos flingor. Lovar att det är jätte gott. Ha en mysig kväll allihopa!

Välkommen säger vi till stormen Sven

Hej hej! just nu sitter jag och Louise på so lektionen och Per har inte kommit än. VI är väldigt balla. Ja, nu har Louise gott lös på min dator igen...

Godmorgon, har ni överlevt stormen? 

Som ni nog förstod av vad Lollo skrev högst upp så sitter vi i SO salen nu och väntar på att vår SO-lärare inte ska komma. Det finns med andra ord fördelar med stormen... MAN SLIPPER SO:N & får en väldigt chill morgon. 

Men ni får ha det bra! Kram

JULSKYLTNINGEN

Godmorgon hörrni!

Här är några bilder sedan gårdagens julskyltning, jag har inte tagit alla utan två av dem har jag fått skickade till mig.